Cum comand?

Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.

Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării comenzii, denumită în cadrul acestui document și comanda emisă.

Prin finalizarea comenzii Clientul consimte că SARALLI poate sa îl contacteze, în următoarele scopuri / situații, prin orice mijloc disponibil / agreat de SARALLI, în funcție de scop/situație:

1. Validarea disponibilității produselor și a cantităților achiziționate de Client.

 2. Validarea de către Client a contravalorii comenzii efectuate, conform pct. 1, și incluzând în funcție de situație și alte servicii cu valoare adăugată (i.e. transport, etc)

 3. Stabilirea de comun acord a detaliilor de livrare a produselor.

SARALLI poate denunța automat comanda efectuata de către Client, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese, în următoarele cazuri:

1. Datele furnizate de către Client, pe site sunt incomplete sau incorecte

2. Activitatea Clientului pe site poate și/sau produce daune de orice natură de partea SARALLI și/sau partenerilor acestuia

Clientul poate renunța la o comandă efectuată, atunci când este contactat.

Din momentul în care Clientul validează contravaloarea comenzii efectuate sau în care SARALLI informează Clientul cu privire la comanda sa validată, comanda acestuia devine Contract la Distanță, aplicându-se astfel definițiile cuprinse în O.U.G 34/2014, denumit în cuprinsul acestui document Contract, la care se anexează, dar fără a se limita la cele prevăzute în acești Termeni și Condiții.

Detaliile de livrare a produselor incluzând dar nelimitându-se la timpul necesar livrării nu constituie o obligație contractuală din partea SARALLI, fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese, în cazul în care oricare parte poate fi sau este prejudiciată în orice mod de pe urma încălcării acestora.

În cazul in care un Client își modifică datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele în derulare existente la acel moment, își păstrează datele definite/acceptate de către Client înainte de momentul modificării.

Este permisă folosirea unui singur voucher/cupon de reducere de către Client pe o comandă efectuată online. Folosirea mai multor vouchere/cupoane de reducere va duce la anularea comenzii de către reprezentanții SARALLI.

Programul de preluare al comenzilor este de luni pana vineri intre orele 10.00 – 20.00, sâmbătă 10.00 – 19.00 livrarea urmând a se efectua de luni pana vineri intre orele 10.00 – 17.00.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați pagina de Termeni și condiții